Maria Nila Eco Therapy Revive

 

Gratis de nieuwe Revive-lijn proberen?

Natuurlijk wil je ook zelf proberen hoe deze nieuwe lijn je eigen haar kan 'reviven'. We hebben daarom in samenwerking met Maria Nila een speciale actie voor onze vaste klanten:

Gratis Revive Shampoo bij besteding van 50,- of meer

Gratis Revive Conditioner bij besteding van 100,- of meer

Koop je dus voor 100,- of meer dan krijg je de Revive Shampoo 100ml én de Revive Conditioner 100ml gratis bij je bestelling. Deze actie is geldig van 4 september tot en met 30 september, zo lang de voorraad strekt. Je hebt geen kortingscode nodig, de producten worden automatisch aan je winkelwagentje toegevoegd.

Wacht niet te lang en kom snel shoppen bij www.hairlabs.nl.

Nieuw van Maria Nila:
De Eco Therapy Revive-lijn

Maria Nila Eco Therapy Revive heeft als filosofie: krachtig voor de zorg van dieren en het milieu staan, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de producten. Met de nieuwe Eco Therapy Revive-lijn creëert Maria Nila een vriendelijkere wereld, want het omarmt namelijk drie unieke dingen: Revive the nature, Revive the ocean en Revive the hair.

Revive the nature heeft er voor gezorgd dat Maria Nila Revive is gecertificeerd door COSMOS-Ecocert. Dit certificaat garandeert dat de producten een natuurlijke en biologische formule hebben. Daarnaast is de nieuwe lijn ook gecertificeerd door PETA, Leaping Bunny en Vegan Society.

Revive the ocean is ook een bijzonder initiatief: alle verpakkingen van de Eco Therapy Revive-lijn zijn gemaakt van Ocean Waste Plastic. Dit betekent dat alle verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled plastic dat is verzameld uit vervuilde oceanen.

Revive the hair. De detox-formule in de Shampoo reinigt je haren op een milde wijze en houdt je haren en hoofdhuid in balans. Dankzij de micellaire technologie worden olie, vet en stylingsresten effectief verwijdert en door actieve ingrediënten zoals Aloë Vera en botanische eiwitten blijven je haren lekker zacht.
De botanische, plantaardige eiwitten in de Eco Therapy Revive Masque repareren en herstellen je haren, waardoor je haar weer zijdezacht aanvoelt. Het vermindert droog, statisch en kroezig haar. Bovendien stimuleren de voedingsstoffen in de Revive Masque de gezondheid van je haren omdat ze dankzij de shampoo diep je haren kunnen binnendringen.
De Eco Therapy Revive Conditioner zorgt ervoor dat je haarschubben gaan sluiten. Hierdoor blijven je haren lekker sterk. Bovendien voelen je haren hierdoor lekker glad aan.

Bekijk nu hoe Maria Nila dit allemaal in drie geweldige producten heeft gestopt!