Middelen tegen haaruitval

Middelen tegen haaruitval

Veel mannen, maar ook vrouwen krijgen te maken met haaruitval. Afhankelijk van de oorzaak, het stadium en het haartype kunnen verschillende middelen tegen haaruitval hiervoor de oplossing bieden.

Middel haaruitval preventie

In het kader van voorkomen is beter dan genezen, kun je er het beste zo vroeg mogelijk bij zijn. Het stoppen van haaruitval vraagt om preventieve middelen. Er zijn verschillende producten op de markt die de haargroei stimuleren, waaronder minoxidil, nanoxidil, aminexil, en biotine. Het middel dat voor de ene persoon werkt, kan voor de ander juist niet werken en andersom. Een goed advies en begeleiding behoren daarom standaard tot onze service. Onze klantenservice is 5 dagen per week zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Lotions en shampoos

Naast de preventiemiddelen zijn er verschillende haarverdikkers op de markt. Deze middelen werken zeer goed, echter verbergen zij alleen de dunner wordende plekken. Om de haaruitval daadwerkelijk te stoppen, kun je beter kiezen voor een lotion of shampoo. Deze middelen roepen jouw haaruitval actief een halt toe door de haargroei te stimuleren. Daarnaast bevatten ze de voeding die jouw haar nodig heeft om gezond, vol en op lengte te blijven.

Behandeling van haaruitval

Er kan gekozen worden voor verschillende behandelingen. Hieronder lichten er hieronder een aantal toe.

Een complete behandeling

Allereerst is er een complete behandeling, wat bestaat uit een kuur, shampoo en conditioner, eventueel in combinatie met cleanser en masker. Deze complete behandeling van het merk Revivogen is voor de meeste mensen de beste methode om actief haaruitval tegen te gaan. Het is tevens ook de duurste en meest tijdrovende behandeling die wij aanbieden. Wanneer je dit over hebt voor een goed resultaat zullen wij de behandeling van Revivogen echter altijd aanbevelen als eerste keus.

Een lotion aanbrengen

Daarnaast kun je ervoor kiezen om iedere dag een lotion aan te brengen. De beste los te gebruiken lotions op de markt zijn van het merk Spectral, onderdeel van DS Laboratories. Voor mannen en vrouwen die last hebben van erfelijke haaruitval bieden zij bijvoorbeeld Spectral.DNC-N, en voor haarverlies veroorzaakt door hormonen, medicijngebruik of stress Spectral.RS.

Een shampoo gebruiken

Als laatste kan er ook al een goed begin worden gemaakt door te starten met het gebruik van een shampoo. Ook het resultaat van een shampoo kan verschillen per persoon. Wij bieden de twee beste shampoo's die momenteel te verkrijgen zijn aan in onze webshop:  Revita Hair Stimulating Shampoo en I.C.O.N. Mr. A Shampoo.

Advies op maat

Aangezien het juiste middel in veel gevallen afhankelijk is van de kenmerken van jouw situatie, en jouw wensen en voorkeuren voor de verschillende middelen tegen haaruitval, kunnen wij jou advies op maat geven. Bel gerust even met de klantenservice en wij denken met je mee.

Deze middelen werken tegen haaruitval