Hyaluronzuur Linn

Hyaluronzuur Linn (14 ampullen) 350ml

Article number: 3806
19.95 EUR

Beschikbaarheid: Op voorraad Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis!

€ 19,95

Hyaluronzuur Linn 350 ml (14 drinkbare ampullen)

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een onmisbare toevoeging aan ons gezonde lichaam. De stof is een ware vochtinbrengende krachtpatser die tot wel duizend keer zijn eigen gewicht aan water kan vasthouden. Het speelt een cruciale rol in het gehydrateerd houden van de huid en daarmee aan een gezonde, stevige en glanzende uitstraling daarvan. Vijftig procent van al het hyaluronzuur in ons lichaam, bevindt zich in de huid.

Naarmate we ouder worden, daalt de hoeveelheid hyaluronzuur waardoor je huid vocht verliest. Terwijl je die dorstlesser juist goed kunt gebruiken. Het is daarom belangrijk om dit aan te vullen.

De drinkbare ampullen van Linn Hyaluronzuur vullen dit tekort weer aan. Een ampul per dag zorgt ervoor dat:

 • De huid voldoende gehydrateerd blijft
 • De jeugdigheid langer wordt vastgehouden
 • Minder rimpels en lijntjes laat zien dan gebruikelijk voor uw leeftijd
 • De huid elastisch maakt en beschermt tegen infecties
 • Wondgenezing bevordert
 • Cellulitis helpt tegengaan of verminderen

Effecten

Effecten van de behandeling zijn na ongeveer zes tot twaalf maanden waarneembaar. Aanbevolen is dan ook het gebruik van de ampullen voor minimaal deze periode of langer.

Stevige huid
Linn Hyaluronzuur zorgt voor bevochtiging van de huid en biochemische ondersteuning aan omringende cellen, waaronder huidcellen. Het geeft een verhoogde stevigheid (van bijvoorbeeld wallen of hangende wangen), opnieuw gedefinieerde elasticiteit en hernieuwd volume aan de huid.

Perfect om de fijne lijntjes en rimpels aan te pakken. Omdat dit product werkt op waterbasis, werkt het ook uitstekend bij een gevoelige of acne bevattende huid.

Stramme gewrichten
Het zuur werkt al smeermiddel voor gewrichten die in de loop der jaren wat stroever zijn gaan aanvoelen. Het is ook daarom dat bijvoorbeeld mensen met artrose gebaat zijn bij hyaluronzuur.

Het lichaam heeft het stofje van nature nodig, maar kan dit na verloop van tijd minder makkelijk aanmaken. Via deze ampullen wordt het tekort verder aangevuld.

Vollere lippen
Hyaluronzuur zit ook in zelfzorgmedicatie als neusspray en oogdruppels en werkt, via deze ampullen, op termijn zelfs door in het verkrijgen of terugbrengen van vollere lippen.

Door de toename van hydratatie en het volume dat hierin in hoge mate wordt vastgehouden, zal zowel het versmallen als het toenemen van rimpeltjes en scheurtjes worden teruggedrongen.

Gebruiksaanwijzing

Drink 1 ampul per dag. Schud de ampul goed voor gebruik.

De aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. 
Bewaren uit het zicht en bereik van kinderen.

Duur van de behandeling

Het verdient aanbeveling het product minimaal 3 of meer maanden te gebruiken om het effect van de behandeling met Hyaluronzuur Linn te zien. 

Wanneer mag je Hyaluronzuur Linn niet gebruiken?
Hyaluronzuur Linn mag niet gebruikt worden:

 • Bij kinderen en jongeren tot 18 jaar;

Ingrediënten

Welke stoffen zitten er in dit Hyaluronzuur Linn?

 • De werkzame stof in dit middel is Hyaluronzuur
  Het zuur neemt grote hoeveelheden water in ons lichaam op, die nodig zijn voor de werking van andere organen en gewrichten, waarvoor het tevens als smeermiddel dient. Het is vloeibaar, maar door de hoogmoleculaire structuur tegelijkertijd stroperig genoeg, om niet uit gewrichten geperst te kunnen worden. Zo heeft het een stootkussenfunctie in de gewrichten.
 • Natium hyaluronaat
  Natrium zorgt voor de vochtbalans in en buiten de huidcellen door middel van osmose, een proces waarbij –in de beweging van deeltjes- vloeistoffen via een soort halfdoorlatend membraan worden doorgelaten, maar opgeloste stoffen niet. Ook regelt het je bloeddruk en prikkeloverdracht in spier- en zenuwcellen.
 • Zink
  Zink is een mineraal dat veel in de natuur en in het lichaam voorkomt. Veel van de eiwitten in het lichaam bestaan uit Zink. Zink speelt een grote rol bij de vorming van eiwitten in het lichaam, bij het immuunsysteem en bevordert onder andere wondgenezing.
 • Koper
  Koper bevordert de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Daardoor behoudt je huidelasticiteit en kracht en voorkomt het dat de huid gaat rimpelen of verzakken. Bovendien bevat koper een antibacteriële bestanddelen die infecties kan helpen voorkomen. 
 • Vitamine B6
  Vitamine B speelt een belangrijke rol in celmetabolisme om essentiële bouwstenen aan te maken. Hierdoor wordt het vaak toegepast in huid-, nagel- en haarverzorgingsproducten. Vitamine B6 is belangrijk voor het versterken van de barrièrefunctie van de huid en de aanmaak van belangrijke bouwstof, zoals eiwitten en versterkt zo de werking van het collageen.
 • Biotine
  Biotine is één van de beauty vitamines. Biotine voedt je huid van binnenuit en ondersteunt de conditie van je haar. Daarnaast is deze vitamine goed voor de nagels omdat biotine bijdraagt aan een normale stofwisseling van eiwitten.

Hoe ziet Hyaluronzuur Linn eruit en hoeveel zitten er in een verpakking?

Het product is een heldere, kleurloze tot lichtgele, homogene, drinkbare vloeistof. Het product heeft een frisse licht citrusachtige smaak.

Elke verpakking Collageen bevat 14 ampullen van 25 ml. met een simpele schroefdop opening. Voldoende voor twee weken dagelijks gebruik. In één enkele ampul zit de voorgeschreven dagelijks aanbevolen hoeveelheid van 25 ml.

Over Linn Pharma

Linn Pharma

Linn Pharma heeft meer dan 20 jaar ervaring in farma en healthcare op het gebied van cosmetica, zelfzorgmedicatie en vrij verkrijgbare geneesmiddelen.

Met haar nieuwe Minoxidil Linn producten, biedt zij de beste oplossing voor stimulering van de haargroei. Minoxidil is een geneesmiddel dat kan zorgen voor een zichtbare haargroei na 4 maanden bij effectief gebruik. Meer weten over Minoxidil? Hier kun je er alles over lezen: klik hier.

Geslacht Man, Vrouw
Uitgesloten ingrediënt Alcoholvrij
Gewenst resultaat Gezond maken, Verzorgen, Voeden
Productsoort Lotion
Productvorm Vloeibaar
Leeftijd 18 tot 35, 35 tot 50, 50 tot 70, 70 en ouder
Inwerkperiode Binnen drie maanden
Gebruik Dagelijks
Effectgebied Alle huid, Gezicht
Merk Linn Pharma

Hoe kunnen we je helpen?

Phone Telefonisch, op nummer 010-8200362

Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur

Email E-mail de klantenservice

We antwoorden binnen 1 werkdag

Question Veel gestelde vragen

Wij delen graag al onze kennis

 


Thuiswinkel Waarborg

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende producten: