Veilig betalen

Veilig betalen

Bij Hair Labs betaal je veilig en op de manier van jouw keuze. We bieden de mogelijkheid via iDeal, Creditcard, Automatische incasso, onder Rembours of op rekening te betalen.

iDeal

iDeal is de meest gemakkelijke manier om te betalen. Je kiest je eigen bank, waarna je via een beveiligde verbinding (let op dat het websiteadres begint met https://. De S staat voor Secure), contact maakt met jouw eigen bank. 

  • Aan betalen met iDeal zijn GEEN kosten verbonden.

Paypal

Eenvoudig en zeker betalen met Paypal kan ook bij HairLabs. Je wordt na de aankoop doorgestuurd naar de beveiligde Paypal omgeving, waar je met je eigen account de betaling kunt voltooien.

  • Aan betalen met Paypal zijn GEEN kosten verbonden.

Creditcard

Wij accepteren de creditcards Visa, Mastercard en American Express. Een veilige manier van betalen en in de meeste gevallen verzekeren de creditcardmaatschappijen je bestelling zelfs.

  • Voor het betalen met creditcard berekenen wij GEEN kosten.

Automatische incasso

Met Automatische incasso geeft je ons de gelegenheid het bedrag automatisch van je rekening af te schrijven. Je hoeft hier zelf niets aan te doen. Daarmee werkt automatische incasso erg gebruiksvriendelijk.

  • Voor het betalen via automatische incasso berekenen wij GEEN kosten.

AfterPay – Digitale Factuur

AfterPay voert voor Hair Labs het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Hier vind je meer informatie over AfterPay

  • Voor deze betaalmethode berekenen wij GEEN kosten.

Op factuur

Betaal je je bestelling liever achteraf door middel van een factuur? Ook dat is bij ons mogelijk. Je krijgt de producten dan samen met de factuur thuisbezorgd. Deze factuur dien je binnen 14 dagen te betalen. De bestelling op factuur mag maximaal een waarde hebben van €150,00. 

  • Voor deze betaalmethode berekenen wij GEEN kosten.