Fullmore

Fullmore Wit

Article number: 1816
30.5 EUR

Beschikbaarheid: Op voorraad Bestel voor 15:00 = Morgen in huis

€ 30,50

Fullmore Wit is Toppik in een spray. Het voegt in een handomdraai textuur en volheid toe aan uw haar. Even sprayen en je kunt met een volle haarbos de deur uit. Fullmore is geformuleerd voor zowel mannen als vrouwen en veilig en effectief te gebruiken. Het is Toppik, maar dan in een spray.

Voor alle andere kleuren verwijzen wij je naar Toppik Colored Hair Thickener

Fullmore Wit kopen

Fullmore Wit hecht zich perfect aan je haren. Het schilfert niet en je kunt je haar gewoon borstelen. Fullmore is bestand tegen wind en regen. Het loopt niet uit door transpiratie.

Werking Fullmore Wit

Fullmore is een speciale mix van space-age polymeren en kleine, gekleurde vezels die zich binden met je haar. In slechts enkele seconden verdwijnen kale plekken en ziet je dunne haar er weer dik en vol uit. Fullmore is volkomen veilig te gebruiken in combinatie met Minoxidil en Propecia. Fullmore is niet schadelijk voor je haar. De hoofdhuid blijft gewoon ademen en handhaaft zo de gezonde natuurlijke groei van je haar.

Resultaat Fullmore Wit

Met Fullmore camoufleer je eenvoudig dunnere of kalende plekjes op je hoofd. Het grote voordeel van Fullmore is dat het zich niet beperkt tot deze plekjes, maar heel je kapsel voller maakt. Nadat je Fullmore hebt gebruikt, kun je gewoon je haar in model brengen met bijvoorbeeld gel of haarlak.

Garantie

Biedt Fullmore toch niet het resultaat dat je verwachtte? Dan kun je gebruikmaken van onze niet-goed-geld-terug regeling.

Geslacht Man, Vrouw
Gewenst resultaat Haar dikker maken
Productsoort Spray
Productvorm Vloeibaar
Leeftijd 18 en jonger, 18 tot 35, 35 tot 50, 50 tot 70, 70 en ouder
Gebruik Dagelijks
Effectgebied Hoofdhaar
Merk Fullmore

Hoe kunnen we je helpen?

Phone Telefonisch, op nummer 010-8200362

Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur

Email E-mail de klantenservice

We antwoorden binnen 1 werkdag

Question Veel gestelde vragen

Wij delen graag al onze kennis