Dikker haar

Dikker haar

Als de haargroei afneemt worden je haren dunner en korter. Dikker haar zorgt ervoor dat je haardos er voller uitziet. Dikker haar is voller en ontneemt het zicht op de hoofdhuid. Is jouw haar wat dunner aan het worden? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om je haar weer dikker en voller te maken.

Cosmetisch dikker haar

Met haarvezels kun je je haar cosmetisch verdikken. Je haren blijven even dun als voorheen, maar het lijkt net alsof ze mooi dik en vol zijn. Haarvezels, zoals Toppik, zijn een cosmetische oplossing voor dikker haar.

Haargroei stimuleren

Om je haar dikker te laten worden is het belangrijk om de haargroei te stimuleren. Als je haar beter groeit, wordt het namelijk vanzelf ook dikker. Kies bijvoorbeeld voor Revita, Spectral of Revivogen. Dit zijn erg goede haargroeimiddelen. Kijk ook naar haarvitamines die je haren voldoende voeden om ze gezonder, sterker en dikker te maken.

Dikker haar door meer volume

Is je haar van nature dun en ondervind je geen haaruitval? Dan kun je je haar dikker laten lijken door er meer volume aan toe te voegen. Een aantal shampoo’s en styling producten geven volume aan je haar. Ook een aantal NIOXIN producten helpen je haren dikker (en dus voller) te worden.

Wij geven gratis persoonlijk advies

Wil je weten welke haarverdikker voor jouw haar de beste oplossing is? Neem contact op met onze deskundige klantenservice voor een persoonlijk advies.

Onze producten voor dikker haar