Vragen over Fullmore

Hair Labs | News |

Fullmore vragenFullmore is Toppik in een spray. Het zijn Toppik hair fibers die je met een spuitbus direct op je hoofd aanbrengt. De vezels dekken direct en doordat het al verwerkt is in een spray, hoef je geen Toppik Fiber Hold Spray meer te gebruiken. Fullmore is puur gemak in een spray. 

Vragen over Fullmore

Toch rijzen er regelmatig vragen met betrekking tot Fullmore. We hebben er hieronder een aantal verzameld en beantwoord.

1. Hoe groot mag de kalende plek zijn om Fullmore te gebruiken?

De grootte maakt niet veel uit. Zolang er nog haartjes groeien kunt u Fullmore gebruiken. Deze haartjes zijn voldoende om de Fullmore vezels aan te laten hechten. 

2. Welke hairstylingsproducten kan ik gebruiken?

Gel, haarlak of wax. Alle gangbare hairstylingsproducten kun je gewoon blijven gebruiken in combinatie met Fullmore. Spray na het wassen eerst Fullmore in je haar en style het daarna zoals je dat altijd doet. Je zult zien dat de dekking geweldig blijft. 

3. Wat te doen als er Fullmore gemorst is?

Fullmore is oplosbaar met water en zeep. Hiermee krijg je het ook gemakkelijk uit je kleren. We raden wel aan om altijd een handdoek over je schouders te leggen als je de Fullmore aanbrengt. Want voorkomen is altijd beter dan schoonmaken. 

4. Hoe breng je halverwege de dag je kapsel opnieuw in model?

Het is geen probleem om je kapsel halverwege de dag opnieuw te stylen. Je kunt indiend nodig gewoon wat Fullmore bijspuiten en je haar in model kammen. Dit kan op ieder moment. 

5. Blijft Fullmore zitten tijdens het zwemmen

Fullmore moet je echt uit je haar wassen, dus bij voorkeur met shampoo of zeep. In het water zal het niet direct oplossen, toch zal het er bij langdurige aanraking met water langzaamaan uitwassen. Vooral in een chloorhoudend zwembad is het verstandig een badmuts te dragen tijdens het zwemmen.

6. Welke haarspray kan ik het best gebruiken?

Als je Fullmore gebruikt, is een haarspray niet nodig. Fullmore blijft uit zichzelf prima zitten en je kunt ermee door weer en wind. Wil je toch een haarspray gebruiken, bijvoorbeeld om je zekerder te voelen van het resultaat, raden wij Toppik Fiber Hold Spray aan.

Nog meer vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Laat hieronder je reactie achter, zodat we deze lijst kunnen aanvullen.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer op deze Blogpost