• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie

Voeding die helpt tegen haarverlies

op February 14, 2013

eten

Toppik camoufleert haarverlies op een manier dat niemand het opvalt. Met Revivogen stimuleer je de haargroei door de productie van DHT te blokkeren. Naast deze geweldige producten kun je zelf ook iets doen om haarverlies tegen te gaan. Namelijk gezond eten.

Vitamine A tegen haarverlies

Vitamine A verbetert de groei en de gezondheid van alle cellen in het menselijk lichaam. Dus ook de cellen in de haren en de hoofdhuid. Rijk aan vitamine A zijn onder andere wortelen, rood fruit, visolie en eieren.

Vitamine B6 en B12 en Foliumzuur

De B-vitaminen B6, B12 en Foliumzuur zorgen voor een beter transport van bloed en zuurstof. Ook haren zijn gebaat bij een constante aanvoer van zuurstof om goed te kunnen groeien en gezond te blijven. Rijk aan deze B-vitaminen zijn onder andere vlees, eieren en soyabonen.

Vitamine C 

Vitamine C helpt bij de productie van collageen, een belangrijk onderdeel van bindweefsel in ons lichaam. Ook jouw haren hebben baat bij gezond bindweefsel. Rijk aan vitamine A zijn onder andere sinaasappels en tomaten.

Zink

Zink is belangrijk voor de reproductie, het herstel en de groei van cellen. Deze cellen zijn ook belangrijk voor jouw haren. Gezonde cellen betekenen minder haarverlies. Rijk aan zink zijn garnalen en mosselen.

Magere eiwitten

Haren zijn grotendeels opgebouwd uit eiwitten. Dus eiwitrijk voedsel helpt de haargroei, maar iedere dag een enorme biefstuk helpt uiteindelijk niet echt. Het gaat om magere eiwitten. Die helpen jouw haren wel te groeien. Rijk aan magere eiwitten zijn onder andere vis, kip, noten en yoghurt.

Water

Zo eenvoudig kan het zijn. Heel je lichaam heeft dagelijks veel water nodig. Dus ook je haren. Als je te weinig water drinkt zul je merken dat er meer haren uitvallen dan normaal. Dus drink water, veel water!

Altijd je dagelijkse behoefte aan haarvitamines?

Kies dan voor HairVitals, vitaminepillen voor je haar!

Ten slotte

Gezond eten en drinken zijn de basis van een gezonde volle haardos. Maar met alleen deze vitaminen en mineralen red je het niet. Zorg ook dat je je haren wast met een shampoo die je haar voedt en versterkt. Denk aan de shampoo's van Revivogen of van Toppik, maar ook de geweldige producten van I.C.O.N. of Maria Nila. Vind de shampoo die het best past bij jouw type haar en mate van haarverlies. We hebben voor ieder wat wils!

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd


TERUG NAAR BOVEN