Tips voor een mooie kerst

Hair Labs | News |

Tips voor een mooie kerst

Nog een paar nachten slapen en we zitten weer met familie of vrienden rond de kerstboom of aan tafel. De mooiste en gezelligste dagen van het jaar komen er weer aan. En iedereen doet zijn uiterste best om er op zijn best uit te zien. Want hé, het is maar 2 dagen per jaar kerst. Wij geven je 5 (eigenlijk 6) tips voor een perfecte kerst.

1. Een volle bos in je eigen natuurlijke haarkleur

Wat is nou fijner dan dat je kerst viert met een volle bos haar. Zodat je zeker bent van je zelf en je er geweldig uitziet. Niemand die zeurt over inhammen of een kalend plekje. Nee, aan de kersttafel zit een zelfverzekerde man of vrouw. Met een prachtige volle bos haar.

Met Toppik creer je snel een volle haarbos. Toppik is er in alle natuurlijke kleuren.

2. De heerlijkste shampoo voor de volgende morgen

Of je nu gezellig met de familie gaat courmetten, of met vrienden een tafel in een restaurant reserveert, de volgende ochtend word je wakker met warrig haar met de geur van gisteravond. Dan is het goed als je die er met een heerlijke shampoo uit kunt wassen. En een goede conditioner die de warrigheid oplost. Zo ben je weer helemaal klaar voor kerstdag nummer 2.

De beste shampoo’s van I.C.O.N. zijn Drench (hydraterend), Energy (ontgiftend), Fully (anti-verouderend), India (een geweldige beleving).

3. De handigste spiegel voor het beste kapsel

Je staat voor de spiegel om je haar perfect in model te brengen. Over een paar uur wordt je verwacht voor het vieren van het kerstfeest. En dan sta je te draaien voor de spiegel om ieder hoekje van je hoofd te kunnen zien. Maar dat lukt bijna niet. Gelukkig is er een oplossing. Jij bent toe aan de Cubic Mirror. Een spiegel waarmee je eenvoudig ook de achterkant van je hoofd kunt zien.

De grote variant voor thuis heet de Cubic Mirror. Het zakformaat voor onderweg de Handy Mirror.

4. Begin alvast met je goede voornemen

Vanaf 1 januari begin je misschien wel met meer sporten, minder roken, gezonder eten, vaker een kaartje sturen, enzovoorts. Maar wat zou je ervan zeggen als je komend jaar nu eens alles op alles zet om haarverlies echt tegen te gaan. Het goede voornemen is behoud van je haar. En daarvoor is kerst een heel mooi moment om te starten met revivogen, Spectral of Revita. Je hebt er discipline en doorzettingsvermogen voor nodig. Maar met de juiste inzet gaat het je lukken.

Naast Revivogen (natuurlijke ingrediënten), Spectral (met minoxidil, nanoxidil of aminexil), Revita (de beste haargroeistimulerende shampoo) kun je ook kiezen voor Foligain (met minoxidil) of een laserkam van HairMax. Vraag de Hair Labs klantenservice om advies voor het beste product voor jouw haar. Vrijblijvend en zonder verplichtingen.

5. Kom goed voor de dag met een mooi cadeau

CadeauSpeciaal voor kerst hebben we van onze collega’s van Cosmetic Labs de Celebrity Brows Kit geleend. Een geweldige zet waarmee je de mooiste wenkbrauwen creëert.

Niet voor jezelf natuurlijk, maar om cadeau te geven voor kerst. Want er is toch vast wel iemand wie je de mooiste wenkbrauwen ter wereld gunt?

Celebrity Brows Kit van Celebrity Range is een complete set voor als je van mooie wenkbrauwen houdt.

6. Extra tip: Mooie kerstcadeaus + extra voordeel

We hebben nog veel meer mooie kerstcadeaus. En deze decembermaand kun je ze bestellen met 10% korting en betaal je GEEN verzendkosten. Dus sla je slag! Beauty Kerstcadeau’s

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer op deze Blogpost