Spectral F7

Hair Labs | News |

Spectral F7 ResultaatversnellerSpectral.F7 is een resultaatversneller voor de Spectralproducten. Spectral.F7 bevat als enige product het ingredient Astressin-B. Astressin-B blokkeert een stresshormoon dat betrokken is bij het ontstaan van haarverlies.

Onderzoek naar Spectral.F7 

Onderzoekers van de Universiteit van Californië zijn het hoofdingredient van Spectral.F7 bij toeval op het spoor gekomen. 

Tijdens experimenten werd het middel astressin-B getest op muizen die genetisch zo gemanipuleerd waren dat ze overmatig veel stresshormonen produceerden. Door deze overdosis hormonen kregen deze muizen naar mate ze ouder werden kale plekken op hun rug. Nadat de muizen vijf dagen achter elkaar een injectie met astressin-B kregen, begon hun haar weer te groeien. Drie maanden later hadden ze weer een mooie dichte vacht.

Mensen 

De menselijke huid bevat dezelfde stresshormonen als die van de muizen, waardoor een vergelijkbaar resultaat verwacht mag worden. Uiteraard niet na 5 dagen, maar na een langere periode. Muizen hebben immers een andere levensverwachting dan mensen.

Resultaatversneller 

Spectral.F7 bleek niet alleen een heel goed haargroeimiddel te zijn voor mensen met haaruitval door oorzaak stress, maar ook een resultaatversneller voor andere producten. Spectral.DNC, .DNC-N, .DNC-S, .DNC-L en .RS zijn gebaat bij een gecombineerd gebruik met Spectral.F7.

Gebruiksaanwijzing

  • Gebruik Spectral.F7 in combinatie met Spectral.
  • Gebruik Spectral.F7 na de ochtendbehandeling of vóór de avondbehandeling
  • Gebruik Spectral.F7 slechts eenmaal per dag in combinatie met een ander Spectral product

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer op deze Blogpost