haarverzorging als kerstcadeau

Hair Labs | News |

Haarverzorging als kerstcadeau

Geef jij met kerst haarverzorging cadeau? De heerlijke producten van I.C.O.N. en Maria Nila zijn geweldig om te krijgen. En hij/zij heeft er tot diep in 2016 plezier van. Want onze exclusieve haarverzorgingsproducten gaan erg lang mee. Laat hem of haar de kerst van 2015 nog lang herinneren en geef heerlijke haarverzorging cadeau. Wij hebben voor hem en haar alvast wat ideetjes opgesomd (tip: tot en met 31 december 2015 krijg je 10% korting en verzenden we gratis).

Kerstcadeau's voor hem

Stoere haarverzorging die zijn haar mooier, zachter en gezonder maakt. Maar die ook heerlijk zijn om te gebruiken. En iedere keer denkt hij aan jou :).

1. I.C.O.N. Mr. A Shampoo

Geïnspireerd door Alfredo Barbershops en ontworpen voor de echte gentlemen. Een heerlijke verzorgende shampoo die ook nog eens de haargroei stimuleert. Dat is mooi meegenomen. Toch?

2. I.C.O.N. Task Gel Wax

Geeft de hold van een gel en de look van een wax. Het creëert een heel gestructureerde stijl en geeft zijn haar perfecte glans. Genieten voor iedere man die van zijn mooie strakke coupe houdt.

3. Maria Nila Sheer Silver Shampoo

Geeft grijzend haar de geweldige uitstraling die het verdient. Grijs haar moet je niet willen verstoppen, je moet het accentueren. Want op een mooie grijze coupe mag je best trots zijn. Deze shampoo bevat violetpigmenten en braamextracten die grijs haar accentueren en vergeling, verkleuring en grauwheid tegen gaan.

Kerstcadeau's voor haar

Mooie haarverzorging waar zij echt van kan genieten. Ze maken haar haar nog mooier, zachter en sterker. Ze zal er iedere ochtend van genieten. Enjoy!

1. I.C.O.N. Cure by Chiara Recover Shampoo

Temt de grillige textuur van haar haar. Maakt het glad, nog zachter en laat het geweldig glanzen. Deze shampoo schuimt zo heerlijk, dat ze van iedere wasbeurt maximaal geniet.

2. Maria Nila Colour Refresh

Een voedend haarmasker dat haar mooie haarkleur opfrist. Maar ze kan er ook een heel nieuwe kleur mee aan haar haar geven. Geweldig voor een avond uit en om er de show mee te stelen op oudjaarsavond. Verkrijgbaar in 13 verschrikkelijk coole kleuren.

3. I.C.O.N. India Oil

De gewichtsloze schittering die haar een sensuele look geeft. Het is vloeibaar goud voor haar haar en geeft een geweldige glans. Deze haarolie is heel geschikt als ze krullend of droog haar heeft.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer op deze Blogpost