Gebruiksaanwijzing Fullmore

Hair Labs | News |

Fullmore GebruiksaanwijzingFullmore is Toppik, maar dan in een spray. Hierdoor is Fullmore eenvoudig en snel aan te brengen. Het resultaat van Fullmore is geweldig. Mits goed gebruikt uiteraard. Daarom in dit blog een korte gebruiksaanwijzing.

Wat is Fullmore?

Fullmore is een haarverdikkingsmiddel. Het geeft je haar structuur en dikte. Hiermee camoufleer je eenvoudig de dunnere of kalende plekjes op je hoofd. Het grote voordeel van Fullmore is dat het niet alleen de kalende plekjes camoufleert, maar je hele kapsel voller maakt. Dus met recht Full en More.

Hoe werkt Fullmore?

Fullmore bestaat uit zogenoemde Space age polymeren, gecombineerd met haaridentieke keratinevezels. De vezels hechten zich eenvoudig aan zelfs de dunste haren. Hierdoor worden de haren dikker en vallen kalende plekjes niet meer op.

Gebruiksaanwijzing Fullmore

Fullmore gebruik je op droog haar. Als je je haar gewassen hebt, droog je het en breng je het in model. Daarna schud je de spuitbus goed en breng je fullmore aan.

Gebruiksaanwijzing Fullmore stap 1 1. Houd de bus Fullmore ongeveer 25 cm van het hoofd. Spray dan licht op de dunne delen van het haar.
Gebruiksaanwijzing Fullmore stap 2 2. Ongeveer 30 seconden laten drogen en dan doorborstelen met een grove borstel tot het gewenste model.
Gebruiksaanwijzing Fullmore stap 3 3. Stevig doorborstelen om de overtollige Fullmore te verwijderen zodat het gewenste model ontstaat. Als er wat spray op je voorhoofd is gekomen kun je dit met een vochtig doekje verwijderen.
Gebruiksaanwijzing Fullmore stap 4 4. Indien gewenst kun je je eigen haarlak gebruiken om de Fullmore haarverdikker af te dekken. Tussen 2 wasbeurten door kun je altijd wat Fullmore haarverdikker bijspuiten.

Vragen over Fullmore

Wil je meer weten over Fullmore, of heb je een specifieke vraag? Dan kun je die direct aan ons stellen. We zitten klaar om je vraag direct te beantwoorden.  

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer op deze Blogpost