Reviving your choice, de volgende stap naar een nog vriendelijkere wereld

Hair Labs | News |

Maria Nila Eco Therapy Revive

De filosofie van Maria Nila is gebouwd op een sterke drijfveer van de zorg voor de dieren en het milieu, zonder concessies te doen aan het professionele resultaat. Dit seizoen zetten ze de volgende stap naar een vriendelijkere wereld door hun meest innovatieve en duurzame wetline in hun geschiedenis te lanceren: Eco Therapy Revive.

Eco Therapy Revive

De Maria Nila Revive-lijn omarmt maar liefst drie dingen:

Revive the nature - Herleef de natuur. De Maria Nila Revive lijn is de eerst lijn die is gecertificeerd door COSMOS-Ecocert. Zo’n certificaat krijg je niet zomaar, en garandeert dat de producten een natuurlijke en biologische formule hebben. Daarnaast is de Revive-lijn ook gecertificeerd door PETA, Leaping Bunny en Vegan Society.

Revive the ocean - Herleef de oceaan. Per jaar wordt er meer dan 8 miljard ton plastic in de oceanen gedumpt. 95% van het plastic wordt ook maar één keer gebruikt. De verpakkingen van de Revine-Lijn zijn geproduceerd met Ocean Waste Plastic. Dit betekent dat de flessen zijn gemaakt van gerecycled plastic dat is verzameld uit vervuilde oceanen.

Revive the hair - Herleef je haren. Eco Therapy Revive is een detox-serie die op een effectieve maar zachte manier het haar reinigt en de balans in het haar en de hoofdhuid herstelt. Door gebruik te maken van micellaire technologie, capsuleren de micellaire moleculen in de Eco Therapy Revive Shampoo effectief olie, vet en achtergebleven stylingproducten in de molecule en halen dat uit het haar. En dankzij de formule met actieve ingrediënten zoals aloë vera en botanische eiwitten uit boerenkool, wortel en citroen, blijft het haar gehydrateerd en glad. 

De producten

De drie producten in de Eco Therapy Revive werken als een 3-stappen-regime om het haar te vernieuwen door eerst te reinigen met micellaire techniek, vervolgens te hydrateren met Aloë vera en tenslotte te doen herleven met botanische eiwitten. De Eco Therapy Revive-serie heeft een frisse geur van groene komkommer, perziknectar en peer.
Hier kun je al de producten vinden in onze shop: klik hier

Stap 1: Eco Therapy Revive Shampoo

 

Stap 1: Eco Therapy Revive Shampoo

Een vochtinbrengende detoxshampoo die effectief en toch zacht is met zijn micellaire techniek die gemakkelijk onzuiverheden en achtergebleven productopbouw verwijdert zonder de natuurlijke balans van het haar te verstoren. Dankzij de voedende Aloë vera en het kleurbeschermende lijnzaad extract is deze shampoo dagelijks te gebruiken.

Stap 2: Eco Therapy Revive Masque

 

Stap 2: Eco Therapy Revive Masque

Een masker voor diepe behandeling dat het haar en de hoofdhuid hydrateert. De botanische eiwitten hebben een herstellende werking en verminderen kroezen en uitdroging, waardoor het haar zijdezacht wordt..

Stap 3: Eco Therapy Revive Conditioner

 

Stap 3: Eco Therapy Revive Conditioner

Een voedende conditioner met botanische eiwitten die het haar en de hoofdhuid zachtjes herstellen. Dankzij de lichtgewicht formule laat deze conditioner een natuurlijk, zacht gevoel aan het haar achter zonder het te verzwaren. Lijnzaadextract beschermt en behoudt ook de kleur in gekleurd haar.

100% veganistische haarverzorging geproduceerd in Zweden

Maria Nila is gecertificeerd door The Vegan Society, PETA en Leaping Bunny, die allemaal wereldwijde dierenwelzijnsorganisaties zijn. Hun logo's staan op alle verpakkingen en zorgen ervoor dat je als consument er zeker van kan zijn dat het Maria Nila assortiment zowel diervriendelijk als vegan is. 

De gehele lijn kun je hier vinden in onze shop: klik hier

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer op deze Blogpost