Felle zon

Is het je weleens opgevallen dat dunner haar in de felle zon veel meer opvalt, dan wanneer je in de winter binnen zit? De zonnestralen reflecteren op je hoofdhuid en maakt het extra duidelijk dat je wat minder haar begint te krijgen. Dat wil je natuurlijk niet! En gelukkig kun je er iets aan doen.

Toppik haarverdikker

Toppik is een superfijne haarvezel in je eigen haarkleur. Deze vezels strooi je op de dunnere plekken in je haar. Door statische elektriciteit blijven alle vezeltjes aan je haren ‘plakken’ en zien je haren er dikker uit. Het grote voordeel van dikkere haren is dat je dan je hoofdhuid niet meer ziet. Je haar ziet er weer uit als de mooie, volle bos die je ooit had (en misschien nog wel mooier).

Voordelen haarverdikker

Cosmetische haarverdikking geeft je haar meer dikte en volume. Het mooie van dit product is dat niemand ziet dat je het gebruikt. De vezeltjes zijn zo fijn, dat het niemand opvalt. Daarnaast waait of regent het er niet zomaar uit. De vezeltjes houden zich namelijk goed vast aan je haren. ’s Avonds onder de douche kun je het er met shampoo wel heel eenvoudig uitwassen.

Probeer het

Nu de zomer eraan komt is het nog belangrijker om je haar goed te verzorgen. Zodat je hoofdhuid niet zichtbaar is en je haar er vol en dik uitziet. Probeer daarom Toppik Hair Building Fibers in jouw eigen haarkleur. Bij Hair Labs geldt: niet goed, geld terug. Dus u loopt geen enkel risico.