Reviving your choice, de volgende stap naar een nog vriendelijkere wereld

Maria Nila Eco Therapy Revive

De filosofie van Maria Nila is gebouwd op een sterke drijfveer van de zorg voor de dieren en het milieu, zonder concessies te doen aan het professionele resultaat. Dit seizoen zetten ze de volgende stap naar een vriendelijkere wereld door hun meest innovatieve en duurzame wetline in hun geschiedenis te lanceren: Eco Therapy Revive.

Lees Meer

Ieder weekend een nieuwe haarkleur

Ieder weekend een nieuwe haarkleur

Ieder weekend dezelfde haarkleur is saai. En jouw haar is te mooi om saai te zijn. Het liefst heb je toch ieder weekend een andere kleur? Maar verven en chemisch behandelen is over het algemeen niet echt goed voor je haar. En je verft je haar natuurlijk ook niet ieder weekend.

Lees Meer

Hoe was ik mijn haren?

Hoe was ik mijn haren?

Hoe je je haar wast, is afhankelijk van je haartype. Heb je normaal, droog of vet, fijn of dik en krullend of stijl haar? Omdat iedere haar uniek is, mag je eindeloos combineren met deze haartypes. Zo is krullend haar vaak dik en stijl haar vaak fijn. Krullend haar wordt sneller droog. Terwijl fijn haar bijna nooit vet is. Maak voor jezelf de keuze in welk haartype jouw haar valt. Kies hiervoor de juiste shampoo, maar ook vooral de juiste behandeling.

Lees Meer

Haarverlies voorkomen

Voorkom haarverlies

Haarverlies is een nachtmerrie voor veel mannen en vrouwen. Of je jong bent of ouder, je kunt er zo mee te maken krijgen. De één iets heftiger dan de ander. Het goede nieuws is: je kunt er iets aan doen. Maar pas op, want als je haar eenmaal verdwenen is komt het niet meer terug. Daarom is het zo belangrijk om haarverlies te voorkomen. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Lees Meer

Tips tegen haaruitval

Tips tegen haarverlies

Een volle bos haar is een waardevol bezit. En natuurlijk doe je er alles aan om die te behouden. Vaak is haaruitval het gevolg van iets dat je zelf in de hand hebt. Zoals een tekort aan vitaminen of ijzer. Heb jij last van erfelijke haaruitval? Ook daar kun je iets aan doen. Lees dit artikel over hoe je erfelijk haarverlies kunt voorkomen. Is er geen sprake van erfelijkheid of medicijngebruik? Neem dan deze 6 tips tegen haaruitval ter harte. En je zult zien dat je haar dikker, voller, gezonder en sterker wordt.

Lees Meer

Minoxidil

Minoxidil

Minoxidil is één van de populairste middelen tegen haarverlies. Het stimuleert de haargroei en is veilig te gebruiken. Minoxidil is populair omdat het geen invloed heeft op de hormoonhuishouding, zoals bijvoorbeeld finasteride en dutasteride. 

Lees Meer

Stralen op het strand

Stralend op het strand

Hoeveel dagen nog tot de vakantie? Het wordt weer een heerlijke tijd. En wij zorgen ervoor dat je er, ook in het warme zand, goed uit blijft zien. Met de nieuwe Toppik Root Volumizing Spray zie je er stralend uit. 

Lees Meer

Voeding en haaruitval

Voeding en haaruitval

De kleur en de dikte van je haar zijn genetisch bepaald, maar de gezondheid van je haar niet. Daar heb je zelf invloed op. Goede voeding verbetert de gezondheid van je haar en voorkomt of vermindert haaruitval.

Lees Meer

Gerard Joling, Dick Advocaat, Carlo Boszhardt - Zij verloren hun kaalheid in een paar seconden…

Zij verloren hun kaalheid in een paar seconden

We zien ze tegenwoordig met enige regelmaat voorbij komen. Vrienden in onze kennissenkring maar ook sterren op televisie die van het ene op andere moment hun kalende hoofd te lijken hebben ingeruild voor een volle bos met haar. Soms via een haartransplantatie maar het kan nog veel sneller. In slechts een paar seconden…

Lees Meer

Dikker haar, ook onder de felle zon

Felle zon

Is het je weleens opgevallen dat dunner haar in de felle zon veel meer opvalt, dan wanneer je in de winter binnen zit? De zonnestralen reflecteren op je hoofdhuid en maakt het extra duidelijk dat je wat minder haar begint te krijgen. Dat wil je natuurlijk niet! En gelukkig kun je er iets aan doen.

Lees Meer

Dikker haar van binnenuit met Revivogen

Revivogen

Bij zo’n 80% van alle mannen wordt het haar dunner of valt het zelfs uit. Mannen die dit niet willen, kiezen voor een cosmetische haarverdikker of een haartransplantatie. Maar waarom zou je het uitstellen tot de dure en risicovolle haartransplantatie als je er ook preventief iets aan kunt doen?

Lees Meer

Dikker haar en vitaminen

Haarvitaminen

Net als heel je lichaam heeft ook je haar voldoende voeding nodig. Voor je eigen gezondheid neem je misschien weleens een vitaminepil. En voor de gezondheid van je haar en je nagels? Wat doe je daarvoor?

Lees Meer

Direct dikker haar

Direct dikker haar

De zomermaanden komen eraan en dus ga je natuurlijk naar het strand. Heerlijk in het zonnetje geniet je van het weer. En na een duik in de zee ziet je haar er nog steeds stralend uit. Hoe dat komt? Je gebruikt de Root Volumizing Spray van Toppik. Dit zorgt ervoor dat je haar en mooi en vol uitziet. Iedere dag opnieuw.

Lees Meer

Meer moois van Maria Nila

Maria Nila

We hebben heel veel moois van Maria Nila toegevoegd aan onze shop. We hebben dit merk vorig jaar geïntroduceerd en we krijgen heel veel positieve reacties. Daarom hebben we dit merk verder omarmt en heel veel stylingproducten en een paar extra shampoo’s toegevoegd. Ken je bijvoorbeeld de Maria Nila Style & Finish lijn al?

Lees Meer

Mooie wenkbrauwen in 5 stappen

Wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen geven je gezicht een prachtige uitstraling. Iedereen kijkt naar je ogen en je wenkbrauwen vallen dus meteen op. Mooie wenkbrauwen zijn niet moeilijk te creëren. In 5 stappen heb je het voor elkaar.

Lees Meer

Welk haartype heb jij?

Haartype

Als je je haar goed verzorgt, wordt het mooier, sterker en glanst het meer. Om de juiste producten te kunnen vinden, moet je natuurlijk eerst weten welk haartype je hebt.

Lees Meer

Verschil tussen Revivogen en Propecia

Revivogen vs Propecia

Revivogen en Propecia (Finasteride) hebben veel overeenkomsten. Maar ze hebben minstens zoveel verschillen. We hebben alle overeenkomsten en verschillen op een rij gezet. Zodat je een goede keuze kunt maken tussen deze 2 producten. 

Lees Meer

Haarverlies door overgang

Haarverlies door overgang

De meest voorkomende overgangsklacht is haaruitval. Bij sommige vrouwen begint dit al op hun veertigste. De haaruitval verloopt meestal heel geleidelijk, maar het kan ook met perioden van meer en minder haaruitval verlopen. 

Lees Meer

Zin en onzin over haargroeimiddelen

Zin en onzin over haargroeimiddelen

Er zijn heel veel haargroeimiddelen te koop. Uiteraard beloven ze allemaal een snel en goed resultaat. Maar hoe weet je nu echt welke je moet hebben? Wij hebben een paar tips voor je.

Lees Meer

Zo groeit een haar

Zo groeit een haar

De levenscyclus van een haar duurt 3 tot 6 jaar en doorloopt 3 fasen. 85% van je haar zit in de groeifase. 1 tot 2% zit in de overgangsfase en zo'n 15% van je haar bevindt zich in de rustfase. Deze cyclus herhaalt zich 20 tot 30 keer

Lees Meer