Aminexil

Hair Labs | News |

Aminexil

Aminexil werkt tegen de verharding van collageen en verlengt zo de levensduur van je haren. Aminexil is begin jaren ’90 uitgevonden door het laboratorium van L’oreal. Het molecuul lijkt veel op dat van Minoxidil.

Haarverlies door medicijnen, hormonen en stress

Medicijngebruik, stress en veranderingen in de hormoonspiegel kunnen verharding van het collageen rondom de haarzakjes tot gevolg hebben. Hierdoor kan de haar minder goed groeien, blijft hij korter en dunner en valt hij eerder uit. Haarverlies tijdens de overgang of na de zwangerschap hebben vaak dit verharde collageen als oorzaak. Dit komt doordat de hormoonhuishouding uit balans is geraakt.

Zwangerschap

Tijdens de zwangerschap verlies je bijna geen haar. Daardoor is de haaruitval na de zwangerschap heftiger. Dit heeft te maken met de hormoonhuishouding die tijdens en na de zwangerschap verandert. Dit is heel normaal, maar als dit na de zwangerschap te lang aanhoudt kan het duiden op een permanente verstoring van de hormoonhuishouding. Aminexil kan je dan helpen om dit te herstellen.

Voorkom verstikking van de haarwortel

Als het collageen rondom de haarzakjes verhardt, krijgt de haar minder ruimte om te groeien. Je kunt dit vergelijken met een plant die in een te kleine pot staat. De wortels kunnen geen kant meer op en de plant groeit niet meer. Ditzelfde gebeurt met de haar. Haren blijven kort en dun omdat ze via de wortel te weinig voeding krijgen. Als je er niets aan doet, zullen haren steeds korter worden en uiteindelijk verdwijnen.

Aminexil stimuleert de haargroei

Aminexil gaat verharding van het collageen rondom de haarzakjes tegen en stimuleert de haargroei. Doordat de haarwortels weer de ruimte krijgen, kunnen de haren beter groeien. Ze worden langer en dikker. Doordat ze minder snel uitvallen krijg je vanzelf meer haren op je hoofd. Meer dikkere en langere haren. Dat levert een duidelijk zichtbare vollere haardos op!

Bijwerkingen van Aminexil

Aminexil is gedurende 10 jaar wereldwijd door vele dermatologen getest, zonder dat zij bijwerkingen hebben ontdekt. We kunnen er dus vanuit gaan dat Aminexil geen bijwerkingen kent. Toch willen we het gebruik van Aminexil voor de zekerheid afraden als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Resultaten van Aminexil

Als je Aminexil gebruikt, kun je de volgende resultaten verwachten:

  • Haren worden langer en dikker
  • Korte haartjes gaan weer groeien
  • Haren groeien langer door
  • Je krijgt weer een vollere haardos

Let op: Als de haarzakjes eenmaal geen haar meer bevatten, kan Aminexil er niet voor zorgen dat ze terugkomen.

Let op: Ieder mens is anders en het kan dus gebeuren dat bovenstaande resultaten bij jou niet worden bereikt. Neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen adviseren in het correcte gebruik van Aminexil of een alternatief haargroeimiddel kunnen aanbieden.

Producten met Aminexil

Aminexil is het actieve ingrediënt in Spectral.RS, Spectral.DNC, Spectral.DNC-N en Spectral.CSF.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer op deze Blogpost